Vi ønsker våre kunder velkommen!

Thai Aroma Deep Tissue-massasje

Dette er medium/hard thai aroma fusion massasje. Dette er et veldig populært alternativ til tradisjonell thai massasje, siden vi bruker olje og du får velge den styrken som passer deg. Det anbefales 90 min behandling, slik at vi kan gå mere i dybden og tilpasse massasjen for deg.

30 min: Noen ganger har man ikke tid til en hel time massasje. På 30 minutter fokuserer vi på de områdene du har mest vondt for å få kroppen din til å slappe godt av igjen.

60min: Her masserer vi hele kroppen med olje, i et tempo som settes av terapeuten for å kunne rekke hele kroppen.

90 min: Her fokuserer vi på ryggen i 45 min, slik at vi kan gå skikkelig i dybden på musklene og finne trigger-punktene. Så masseres resten av kroppen i 45 min. Vi kan bruke hot stone på ryggen som kommer med et tillegg i prisen på kr 400

120 min: Her fokuseres det også 45 min på rygg, pluss at vi tar en behagelig fotmassasje i 30 min. Så masseres resten av kroppen i 45 min. Vi kan bruke hot stone på ryggen som kommer med et tillegg i prisen på kr 400

Sawasdee Thai Aroma Formula

Massasjebehandling med bruk av vår egen formula. Kombineres med Thai Aroma Deep Tissue-massasje.

371809901_1653797885106836_1806322334758245938_n

Soft oljemassasje

Dette er en soft og behagelig massasje. Her kan man ikke velge hardere styrke. Hvis man foretrekker en massasje hvor det ikke er fokus på å gå dypt ned i musklene og triggerpunkter, er dette massasjen for deg.
Vi masserer hele kroppen med olje.

30 min: Noen ganger har man ikke tid til en hel time massasje. På 30 minutter fokuserer vi på de områdene du har mest vondt for å få kroppen din til å slappe godt av igjen.

60min: Her masserer vi hele kroppen med olje, i et tempo som settes av terapeuten for å kunne rekke hele kroppen.

90 min: Her masseres ryggen i 45 min, for så å massere resten av kroppen i 45 min.

120 min: Her masseres ryggen i 45 min, fotmassasje i 30 min, og så resten av kroppen i 45 min.

Tradisjonell thaimassasje

Dette er en tradisjonell Thailandsk massasje som fokuserer på dyp muskelmasse med strekning og bøying av kroppen. Denne teknikken stammer fra 2500 år tilbake i tid, hvor thailandske munker benyttet denne metoden som en del av medisinering.
Dette er en hardere variant enn vanlig Thai aroma massasje. Massasjen forgår uten olje, og du får utdelt en drakt hos oss som brukes under behandlingen.

Skulder og nakkemassasje

Noen ganger har man ikke tid til en hel time massasje. Derfor tilbyr vi nå en rask 30 minutters massasje, hvor vi fokuserer på nakke og skuldre. Dette er ofte punkter man har vondt på etter en hektisk dag på jobb eller skole.

Fotmassasje

Fotbehandling

Gravid massasje

Vi tilbyr massasje for gravide frem til uke 30. Fra uke 30 vil det ikke være forsvarlig å ta full kroppsmassasje, med tanke på sikkerheten til barnet.

Flere av våre ansatte har spesialisert utdanning innen gravid massasje. Hos oss får du fotmassasje kombinert i våre behandlinger om ønskelig. For å rekke å gi spesialtilpasset fotmassasje/ryggmassasje er en minimums behandling på minst 90 minutter nødvendig.

Ønsker du mer informasjon eller booke time, er du alltid velkommen til å ringe vår salong.

Merk: Alltid opplys om graviditet og hvor mange uker ved booking. 

Alle våre ansatte er fagutdannet og medlemmer av Norsk Massasje forening.